انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده . حامی
جستجو کردن

دومین جلسه از سلسله نشست های کتابخانه انسانی؛ ‌تجربه زیسته زنان پناهنده در ایران، در عصر بهاری روز ۴ اردیبهشت در دفتر مرکزی انجمن حامی برگزار شد.

مهمان خوش صحبت کتابخانه‌ی انسانی، برایمان از تولد و حضور در ایران گرفته تا ازدواج و تشویق همسرشان برای هنرآموزی روایت کرد. این بانوی موفق از کودکی به همراه خانواده به ایران آمده بود و پس از ازدواج و به تشویق همسر هنرمند و خوش‌فکر خود، شروع به یادگیری هنر تذهیب می‌کند و پس از طی پیچ و خم حضور در محضر اساتید بنام هنر ایرانی، در سبک مکتب هرات، فعالیت هنری تذهیب را شروع می نماید.

شکیلا عالمی امروز جزو ١٠ زن موفق پناهنده در ایران است و فعالیت های هنری او در داخل ایران و خارج از کشور با استقبال و جوایز گوناگونی همراه بوده است…


تقریبا از شیرخوارگی با خانواده به ایران آمده‌ام و در همینجا هنرآموزی کرده و درس خوانده‌ام؛ ضمن علاقه به کشورم خود را متعلق به ایران نیز میدانم و موفقیت در فعالیت هنری خود را مدیون اساتید پیشکسوت ایرانی ام هستم.

خانم عالمی، نمونه ای از یک زن پناهنده خودساخته در ایران است که در تمام این سالها با عشق تلاش کرده است تا در هر مرحله ای از زندگی، برای ارتقای سطح دانش و مهارت های زنان و کودکان کشورش، که در ایران ساکن هستند، فعالیت داشته باشد و به گفته‌ی خودش، از اینکه اتحاد در جامعه‌ی زنان، برای حرکت به سمت پیشرفت را می‌بیند، همواره خشنود میشود.

او هم اکنون دارای دو فرزند است و دخترش، ادامه دهنده‌ی مسیر هنری پدر و مادر است و باوجود سن کمی که دارد، درخشش چشمگیری در سپهر هنر داشته است و هموطنان افغانستانی‌اش نیز، هنرآموزان او هستند… ضمن سپاس از مهمان بزرگ‌منش و عزیز این جلسه از کتابخانه‌ی انسانی انجمن حامی، برای او و خانواده اش آرزوی موفقیت های مستمر داریم. قطعا حضور چنین زنانی نویدبخش روزهای قشنگ برای زنان و به خصوص زنان پناهنده در تمام جهان است

اگر بتوانیم زنان مهاجر را به این باور برسانیم که در زندگی هدفی داشته باشند، میتوان اهدافی غیر از درس برایشان تعریف نمود؛ هنرآموزی یکی از حوزه هایی است که زنان مهاجر باید به آن دعوت بشوند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید